Je nieuwe Orbea is dichter bij dan je denkt Wil je ontdekken hoe?

RISE

Rise Beyond

De nieuwe norm voor lichtgewichte eBikes

De Rise schudde de lichtgewicht e-MTB-wereld door elkaar met zijn "meer fiets, minder E"-filosofie. Gewoonweg de meest natuurlijk aanvoelende e-bike op de markt, die riders dichter bij het parcours brengt en de verwachtingen over hoe een e-bike zou moeten rijden, doorbreekt.

De perfecte e-MTB’s bouwen

Onze visie is om de perfecte e-MTB te bouwen en dat is geen sinecure. We hebben de precieze technologieën gecombineerd met de beste onderdelen en zijn goed op weg.

De Rise is nu terug, lichter dan ooit, met meer batterij-opties en de meest strakke integratie voor langere avonturen en meer epische locaties.

Bedoeld gebruik

Trail, Big Mountain

Motor

SHIMANO EP801-RS / SHIMANO EP600-RS

Batterij

360WH / 540WH

Veerweg (Vooraan / Achteraan)

140mm - 150mm / 140mm

Gewicht

Vanaf 15,9 kg

Materialen

Carbon / Aluminium

Supercharge you

Rider Synergy betekent dat wanneer je harder trapt, de Rise onmiddellijk reageert, je inspanningen vermenigvuldigt en je vooruit schiet alsof je fitter bent dan ooit. Het onmiddellijke, vertragingsvrije kracht en de manier waarop het wordt geleverd, betekent dat het volkomen natuurlijk aanvoelt om zo sterk te zijn en dat je je gewoon concentreert op het plezier van het rijden.

Alles draait om de rit

Door radicaal gewicht te verwijderen is de Rise één van de lichtste e-bikes in dit segment. De Rise herschrijft de regels voor het rijgedrag van een e-bike: hij zweeft, knalt, manoeuvreert en snijdt door de bochten terwijl hij in de verte verdwijnt.

Het reactieve, opwindende rijgedrag is voor een groot deel te danken aan het gebrek aan inertie, maar ook de rigiditeit van het frame is van vitaal belang. Ons SBS-systeem zorgt voor een lichter en stijver frame, wat betekent dat we de stijfheid op dezelfde manier kunnen afstellen als bij onze niet-elektrische fietsen.

Configureer de Rise met de nieuwe, lichtere batterij van 360Wh voor ultieme prestaties en rijgedrag, of kies de grotere batterij van 540Wh voor de langste ritten.

Het mooie van onze modulaire batterijoplossing is dat je de Range Extender kunt toevoegen voor de langste ritten of dat je dat extra gewicht thuis kunt laten als je het niet nodig hebt.

Meer rijden, minder gewicht

Meer bereik met kleinere, lichtere batterijen is precies waar onze 1,5X factor om draait. Lichter gewicht, meer efficiëntie en een grotere afhankelijkheid van je benen betekenen dat de Rise ongeveer 50% meer rijplezier biedt dan een traditionele e-bike.

Dichterbij de trail

Eenvoudige oplossingen verwijderen onnodige complexiteit, voegen betrouwbaarheid toe, verbeteren het uiterlijk en nemen gewicht weg. Geen rammelende batterijdeksels of een spagetti van kabels op de Rise, maar onze Clean Cockpit, SIC-kabels en SBS-batterij nemen afleiding weg en brengen je dichter bij de rit.

Rise carbon en aluminium

De Rise is verkrijgbaar in OMR Carbon of in ons hoogglanzend aluminium. Welk Rise-frame je ook kiest, kun je er zeker van zijn dat je één van de lichtste, meest speelse e-bikes kiest die er zijn.

MODELLEN

Jij bent uniek,
jouw fiets zou dat ook moeten zijn

Ook al delen we deze passie, we zijn allemaal uniek. Daarom willen we ook allemaal een unieke fiets. Met onze MyO design tool maak je in drie simpele stappen je eigen ontwerp.

1)Kies je fiets, de maat en het model.

2)Selecteer de gewenste onderdelen.

3)Maak je ontwerp af met onze exclusieve kleuren.

#ORBEARISE

Mango - Night Black

Night Black - Lichen Green

White - Purple

Jouw Rise is dichter bij dan je denkt

Ga vandaag nog naar orbea.com en bekijk de beschikbaarheid van de nieuwe Rise bij winkels in jouw omgeving. Laat het avontuur maar beginnen.

Til je routes veilig naar een hoger niveau met je nieuwe Rise

De Rise werd onlangs uitgeroepen tot, Best Buy door Enduro Mountainbike Magazine en, ga vandaag nog naar orbea.com en bekijk de beschikbaarheid van de nieuwe Rise bij winkels in jouw omgeving. Laat het avontuur maar beginnen. Geniet van je fiets met een gratis verzekering als je hem koopt op orbea.com1

Registreer je nieuwe Rise en ontvang als bonus een exclusieve HIRU-set

De eerste 50 rijders die hun nieuwe Rise registreren, krijgen een bijpassende HIRU-set met een T-shirt en baggy shorts.

De Rise is gebouwd voor grote avonturen

Registreer je nu en ontdek als eerste de volgende aflevering van Trail Tales; een avontuur waarin Damien Oton en Monet Adams met hun Rise op pad gaan om de Tour del Mont Blanc te voltooien.

De toekomst van de schakelsystemen

E-EDR-wedstrijden zijn een uitstekende gelegenheid voor OOLab om nieuwe technologieën te testen en te evalueren. Nu gaan ze aan de slag met het innovatieve, automatische schakelsysteem van Shimano op de Rise.

1Promotie geldig van 24 April 2023 tot 31 december 2023 voor alle meerderjarige personen die een aankoop hebben gedaan op orbea.com. Promotie beperkt tot de eerste 100 deelnemers die een Rise 2023 kopen. Gebruikers die voldoen aan de criteria van de promotie krijgen een gratis verzekering voor een jaar met dekking voor accidentele schade, diefstal en beroving. De landen die deelnemen aan de promotie zijn Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, Ierland, België, Denemarken, Nederland, Oostenrijk en Zweden. In geen geval kan de geldwaarde van de promotie worden geclaimd. Zie de volledige wettelijke voorwaarden.

Registeer voor jouw garantie en voordelen

Levenslange garantie

We bieden je een levenslange garantie op het frame van je fiets, zelfs nadat de wettelijke garantie is afgelopen.

Ongevalbeleid

Als je frame gebarsten of gebroken is door externe factoren, bieden we je een korting op een gelijkaardig frame.

Exclusieve prijzen

Je kan exclusieve prijzen winnen en als eerste toegang hebben tot producten en promoties.