Eventos

¡Vine a provar la bici dels teus somnis al Sant Andreu Bici Festival!

2018-10-15

Models com Orca Aero, Rallon, Wild FS o Gain estaran presents a la fira que es celebrarà a Sant Andreu de la Barca (Barcelona) del 19 al 21 d'octubre.

Ens portem una vintena de bicicletes al Sant Andreu Solo Bici Festival per oferir-te l'oportunitat de provar alguns del models més coneguts en els últims mesos.

Els aficionats a la carretera podrán afrontar cara al vent amb la nostra oda d'eficiència i rigidesa, Orca Aero, mentres si ets més de l'Enduro podràs enfonsar-te dins de les trialeres de la zona. Per suposat, quina millor manera de fer-ho que amb alguns models com Rallon, que estarà disponible per Test: Rallon M-Ltd, Rallon M-Team o Rallon M10.

Les ebikes serán l'altre punt fort d'aquest Event Demo, donat que tindràs la possibilitat de provar un model de carretera i un altre de muntanya. Per un costat, experimentaràs els conceptes de suficiència  i eficiència que potencien les pedalades amb la nostre Gain mentres que per un altre, podràs conquistar les pujades mes pendents o buscar el limits de tracció de la Wild FS.

Para probar uno de estos modelos solo tienes que registrate en la web de la feria e inscribirte para reservar modelo, talla y hora. Tendrás acceso al servicio de duchas y avituallamiento líquido. ¡Date prisa porque las reservas están volando!

Per provar un dels nostres models nomes hauràs de registrar-te a la web de la fira e inscriure`t per reservar model, mida i hora. Tindràs accès al servei de dutxes i avituallament líquid. ¡Corre, dona't presa perquè les reserves están volant!!!

Zona Expo gama 2019

A més de la proposta de la zona demo, també podràs veure i gaudir d'algunes de les novetats de 2019 a la zona expo que mostrarem.

Concretament, la nostra bicicleta més lleugera, rápida i eficient de MTB fins el momento, estarà disponible perque puguis descobrir que pots "Enfocar al més alt" de la competició o  a les teves rutes de cross country que estan simplement a l'abast de les teves mans. Sí, parlem de la nova Oiz.

Juntament amb ella, altre de les novetats de l'estiu esdevindrà la Gain i les seves innovacions: quadre de carboni, rodes de carboni de Mavi, el iWoc o simplement, els seus 11,3kg.

Si et semba poc, apropa't i podràs veure en exclusiva... ¡Els nous colors de Wild FS!

Demo Orbea

Demo Orbea és la nostra iniciativa per que puguis provar numerosos models com Occam TR, Occam AM, Alma, Orca, Terra... Simplement apropa't a un dels nostres distribuïdors amb Demo o passa't per alguna de les activitats del nostre Demo Tour anunciat a la nostra web. ¡Dona't una volta amb els nostres models quan vulguis!