Find your
rallon

MORDA NE DIRKAVA, TODA TO ŠE NE POMENI, DA TE NE SKUŠAM PREHITETI ;-)

Video

MORDA NE DIRKAVA, TODA TO ŠE NE POMENI, DA TE NE SKUŠAM PREHITETI ;-)

Čas teče in nič ne reče, in prav nikoli ga ni dovolj. Kaj bi storili, če bi ga imeli malenkost več? Ure ne moremo obrniti in vam znova pripeljati mladost, toda hitrost novega Rallona vam bo dala nekaj dragocenih sekund, s pomočjo katerih boste na gori spisali svojo zgodbo.
Zajemite še nekaj dodatnih globokih vzdihov na vrhu vzpona. Skočite namesto da se držite pri tleh. Zbijte svojega prijatelja z vrha lestvice vodilnih. Namesto lahke linije izberite zabavno linijo. Iz nahrbtnika vzemite prigrizek ali objavite sliko na Instagramu.
Včasih se zdi nekaj sekund kot ves čas na svetu.
  • HIDROFORMIRANJE

    Oblike in debelino sten naših aluminijastih cevi smo manipulirali tako, da smo povečali moč in odpornost proti nezaželenemu upogibanju. Številne cevi so tanjšane za prihranek teže na srednjem delu cevi manjšo, a le na delih stran od stičišč in zvarov. Uporaba tehnologij za obdelavo aluminija, ki so enako napredne kot tiste za izdelavo karbonskih izdelkov, je zagotovilo, da so tudi aluminijasti modeli več kot vrhunski.
  • Orbea is spot on with this bike, and we recommend the Rallon to any aggressive biker. It's a great bike, especially if you live for the descents.

    VITAL MTB